28χρονος έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης - Του απέσπασαν 46.900 ευρώ

28χρονος έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης - Του απέσπασαν 46.900 ευρώ

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης φαίνεται να έπεσε 28χρονος, ο οποίος κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού ότι τραπεζικός λογαριασμός που του υποδείχθηκε για την αποστολή εμβάσματος 46.900 ευρώ σε εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων δεν ανήκει στην εταιρεία αυτή.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 28χρονος κατήγγειλε ότι, μετά την ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων τα οποία φαίνονταν να προέρχονται από εταιρεία πώλησης αυτοκινήτων, προχώρησε σε έμβασμα 46.900 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που του υποδείχθηκε στην Αγγλία.

Ο παραπονούμενος διαπίστωσε ότι έπεσε θύμα απάτης όταν ενημερώθηκε από την εταιρεία αυτή ότι δεν έλαβε ποτέ τα χρήματα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE