ΚΟΣΜΟΣ

Aεροπορικές επιθέσεις του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας

Aεροπορικές επιθέσεις του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας

Παλαιστινιακές ιατρικές πηγές και πηγές ασφαλείας δήλωσαν ότι από τους βομβαρδισμούς δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί - Κανείς δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη για την εκτόξευση της ρουκέτας.


Αεροπορικές επιθέσεις εναντίον της Λωρίδας της Γάζας εξαπέλυσε τη νύχτα ο ισραηλινός στρατός, έπειτα από τη ρίψη ρουκέτας εναντίον της πόλης Άσντοντ την οποία αναχαίτισε το αντιπυραυλικό σύστημα Σιδερένιος Θόλος.

Απαντώντας στην εκτόξευση μίας ρουκέτας, «η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία επιτέθηκε εναντίον τεσσάρων εγκαταστάσεων τρομοκρατών στη Λωρίδα της Γάζας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο στρατός. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και παλαιστινιακές πηγές ασφαλείας, πρόκειται για τέσσερα στρατόπεδα εκπαίδευσης των ταξιαρχιών Εζεντίν αλ-Κάσαμ, ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς.

Όπως δήλωσαν ωστόσο παλαιστινιακές ιατρικές πηγές και πηγές ασφαλείας, από τους βομβαρδισμούς δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί.

Κανείς δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη για την εκτόξευση της ρουκέτας, στρατιωτικός εκπρόσωπος όμως επέρριψε την ευθύνη στην ισλαμική οργάνωση Χαμάς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top