ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διπλή βράβευση της Ελληνικής από το Global Finance

Διπλή βράβευση της Ελληνικής από το Global Finance

Υπερίσχυσε ως η κορυφαία ηλεκτρονική τράπεζα στην Κύπρο στις κατηγορίες ιδιωτών και επιχειρήσεων/Η Τράπεζα παραμένει προσηλωμένη στην ψηφιακή της αναβάθμιση

Η Ελληνική Τράπεζα στην κορυφή της ηλεκτρονικής τραπεζικής σε δύο κατηγορίες για 2η συνεχή χρονιά στα βραβεία Global Finance’s 2015 World’s Best Digital Banks Δυτικής Ευρώπης.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του περιοδικού Global Finance, η επιλογή των νικητών έγινε με βάση «τη δύναμη της στρατηγικής τους στην προσέλκυση και εξυπηρέτηση ψηφιακών πελατών, την επιτυχία τους να πείσουν τους πελάτες να χρησιμοποιήσουν ψηφιακές υπηρεσίες, την ανάπτυξη των ψηφιακών τους πελατών, το εύρος των προϊόντων που προσφέρουν, την ύπαρξη αποδεικτικών στοιχειών για τα οφέλη που έχουν αποκομίσει από πρωτοβουλίες στον ψηφιακό τομέα και τον διαδικτυακό/κινητό σχεδιασμό και λειτουργικότητά τους».


Οι νικητές των βραβείων αξιολογήθηκαν από τον οίκο Infosys, παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, την τεχνολογία και την εξωτερική ανάθεση, ενώ οι συντάκτες του Global Finance έκαναν τις τελικές επιλογές για τον πρώτο γύρο νικητών.


«Οι τράπεζες συνεχίζουν να μετατρέπουν τα εταιρικά και λιανικά τους προϊόντα σε πολυκαναλικές, ψηφιακές λύσεις», δήλωσε ο Joseph D. Giarraputo, εκδότης και διευθυντής σύνταξης του Global Finance. «Καθώς οι νέες καινοτομίες συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται, οι νικητές των φετινών βραβείων είναι αυτοί, οι οποίοι εκμεταλλεύονται το ευρύ φάσμα των νέων λύσεων που υπάρχουν εκεί έξω για να παρέχουν στους πελάτες τους την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση».


Σχολιάζοντας την επιτυχία της Ελληνικής Τράπεζας, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου, κ. Bert Pijls είπε: «Στόχος μας είναι να παρέχουμε μία απλή, πιο έξυπνη τραπεζική εμπειρία και συνεχώς εστιάζουμε στην επένδυση και στην αναβάθμιση των ψηφιακών μας πλατφόρμων, έτσι ώστε να είναι πιο διαισθητικές και εύκολες στη χρήση για τους πελάτες μας».


Η Ελληνική Τράπεζα αξιοποιεί την τεχνολογία και προχωρεί στη δημιουργία ψηφιακών διαδικασιών για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της. Έτσι, οι πελάτες της Τράπεζας θα απολαμβάνουν απρόσκοπτη και συνεχή εμπειρία και αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση τόσο με τη χρήση των ψηφιακών μέσων, όσο και με τον συνήθη τρόπο παροχής τραπεζικών υπηρεσιών.


Η συνεχής αναγνώριση της Τράπεζας, μέσω των διεθνών βραβείων, επιβεβαιώνει τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει για εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών λύσεων. Η Ελληνική Τράπεζα είναι πολύ περήφανη γι’ αυτές τις διακρίσεις και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο να παρέχει στους πελάτες της τις καλύτερες καταναλωτικές και εταιρικές/θεσμικές ψηφιακές δυνατότητες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top