Φωτιά σε σκάφος: Ο λόγος που επεκτάθηκε η πυρκαγιά – Όσα αναφέρει η Μαρίνα Αγ. Νάπας

Φωτιά σε σκάφος: Ο λόγος που επεκτάθηκε η πυρκαγιά – Όσα αναφέρει η Μαρίνα Αγ. Νάπας

Σήμερα Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, περί ώρα 18:40 σκάφος αναψυχής μήκους 15μ. ουκρανικής ιδιοκτησίας ζήτησε άδεια εισόδου στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, όμως κατά την είσοδό του διαπιστώθηκε από το κέντρο ελέγχου της Μαρίνας ότι υπήρχε καπνός και ένδειξη πυρκαγιάς εσωτερικά του σκάφους.

Άμεσα το σκάφος απομονώθηκε και διασώθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες από το προσωπικό της Μαρίνας. Τοποθετήθηκε δίκτυ αντιρρύπανσης περιμετρικά του σκάφους ώστε να μην κινδυνέψουν άλλα σκάφη και άρχισε η πυρόσβεσή του από το προσωπικό της Μαρίνας και της Λιμενικής Αστυνομίας μέχρι την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός της περιοχής ανταποκρίθηκε με τρία οχήματα και δώδεκα πυροσβέστες. Η πυρκαγιά στο εσωτερικό του σκάφους είχε ήδη επεκταθεί λόγω των εύφλεκτων υλικών κατασκευής και των καυσίμων του σκάφους.

Παρά την τεράστια και φιλότιμη προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του προσωπικού της Μαρίνας, το σκάφος, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το ατύχημα εξετάζεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη Λιμενική Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE