ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Φανερά εκνευρισμένος έκλεισε την ζωντανή σύνδεση ο Δικηγόρος Μοναχών της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Αναστάσιος Βαβούσκος, μετά από σχόλιο του παρουσιαστή Νικήτα Κυριάκου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» ο κ.Βαβούσκος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του ως προς τις διαδικασίες που ακολουθούνται από την Ανακριτική Επιτροπή και το Συνοδικό Δικαστήριο. «Πλήρης παραβίαση της διαδικασίας», εάν γνωρίζουν το πόρισμα ή έχουν ενημερωθεί για αυτό άλλα πρόσωπα.

Όσον αφορά την προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου και όλα όσα ακούστηκαν ως μαρτυρίες στο δικαστήριο, ο κ.Βαβούσκος ανέφερε ότι «Θα απαντηθούν όλα όσα θα τεθούν υπόψη του πατρός Νεκταρίου και θα τελειώσει η ιστορία».

Όπως εξήγησε «Όλα αυτά είναι αναφορές- παύλα κατηγορίες οι οποίες θα αντιμετωπιστούν με διευκρινίσεις και δεν θα πρέπει να τα θεωρείτε ως περατωμένα αδικήματα».

Από την άλλη ο κ.Βαβούσκος δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις όσον αφορά την υπό κράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη παραπέμποντας να ερωτηθεί η δικηγόρος των μοναχών Ανδριάνα Κλαϊδη η οποία όπως ανέφερε «γνωρίζει το ποινικό δίκαιο της Κύπρου» , καταλήγοντας ότι «Ουδείς πριν καταδικαστεί δεν είναι καταδικασμένος».

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η συζήτηση, ο κ.Βαβούσκος, φανερά εκνευρισμένος έκλεισε την σύνδεση, μετά από σχόλιο του παρουσιαστή, το οποίο θεώρησε ειρωνικό.

Συγκεκριμένα ο κ.Βαβούσκος πρότεινε να αναφερθεί στον καταστατικό χάρτη για να αποδείξει την παραβίαση διαδικασιών. Ο παρουσιαστής, του έδωσε χρόνο να παρουσιάσει το σημείο στον καταστατικό χάρτη κατά το οποίο αποδεικνύεται η παραβίαση διαδικασιών, αναφέροντας του ότι θα έπρεπε γνωρίζει το περιεχόμενο το οποίο επικαλείται, χωρίς να χρειάζεται να το ψάξει. Στο σημείο αυτό ο κ.Βαβούσκος εκνευρισμένος έκλεισε την σύνδεση λέγοντας «Με ειρωνεύεστε».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νεκρός άνδρας στην Πάφο: Ουδεμία υπόνοια για εγκληματική πράξη για τον θάνατο του 45χρονου

• Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Τέθηκαν υπό κράτηση ο 28χρονος και ο 57χρονος - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

• Υπόθεση Metamax: Παραπέμφθηκαν στο Κακουργιοδικείο ο 63χρονος και ο 54χρονος

• Στρατηγικές αλλαγές στο Mall of Cyprus - Αποχωρεί το K Cineplex - Ενισχύεται η μόδα με νέα καταστήματα

• Διεθνολόγος στο «Τ»: Η απόσυρση Μπάιντεν και οι πιθανότητες εκλογής της Καμάλα Χάρις

• Αλλαγές στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων: Οι ανησυχίες των ιδιωτικών νηπιαγωγείων για τις πληρωμές - Καθησυχάζει η Πρόεδρος στο «Τ»Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υποσχεθήκαμε λογοδοσία και πρέπει να το κάνουμε στην πράξη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υποσχεθήκαμε λογοδοσία και πρέπει να το κάνουμε στην πράξη»

Υποσχεθήκαμε λογοδοσία και πρέπει να το κάνουμε στην πράξη και όχι στα λόγια, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, απευθυνόμενος στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου κατά την απογευματινή του συνεδρίαση, με θέμα την πρόοδο υλοποίησης των δράσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης για το 2024.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top