ΗΠΑ: 28χρονη τρανς δολοφόνησε τους γονείς της μετά από τσακωμούς για τη φυλομετάβασή της - «Θα το ξανάκανα»

ΗΠΑ: 28χρονη τρανς δολοφόνησε τους γονείς της μετά από τσακωμούς για τη φυλομετάβασή της - «Θα το ξανάκανα»

Για τη δολοφονία των γονιών της τους οποίους πυροβόλησε εν ψυχρώ συνελήφθη στις ΗΠΑ η 29χρονη τρανς Μία Μπέιλι, η οποία στους αστυνομικούς που της πέρασαν χειροπέδες μετά από καταδίωξη είπε «θα το έκανα ξανά, τους μισώ».

Σύμφωνα με γείτονες της οικογένειας οι τσακωμοί ανάμεσα στην 29χρονη τρανς και τους γονείς της ήταν συχνοί μετά την απόφασή της να προχωρήσει σε φυλομετάβαση.

H 29χρονη τρανς που συνελήφθη για τη δολοφονία των γονιών της

29xroni-trans
29xroni-trans2

Η διπλή δολοφονία σημειώθηκε στη Γιούτα με την Μπέιλι να ομολογεί ότι πήγε στο σπίτι των γονιών της αποφασισμένη να τους σκοτώσει.

Η 29χρονη πυροβόλησε, μάλιστα, και κατά του αδελφού της, ο οποίος ήταν πίσω από μια κλειδωμένη πόρτα και τελικά κατάφερε να διαφύγει ενημερώνοντας τις αρχές για το άγριο έγκλημα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας Μπέιλι βρήκαν τον 70χρονο Τζόσεφ και την 69χρονη Γκέιλ νεκρούς στο σαλόνι και δίπλα τους πολλούς κάλυκες.

Μετά το έγκλημα η Μπέιλι διέφυγε με ένα κίτρινου χρώματος αυτοκίνητο ενώ όταν συνάντησε αστυνομικούς, έβγαλε πιστόλι, τους απείλησε και συνέχισε τη διαφυγή της.

Τελικά ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας την εντόπισαν περίπου επτά μίλια μακριά από το σπίτι της και την υποχρέωσαν να παραδοθεί.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE