Οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου θα είναι οι καλύτερες γι’ αυτά τα ζώδια

Οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου θα είναι οι καλύτερες γι’ αυτά τα ζώδια

Μετά την Πανσέληνο της Φράουλας, την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου φαντάζει λιγάκι πιο ήρεμη, με την Τετάρτη και την Πέμπτη να είναι οι πιο ευνοϊκές ημέρες – για συγκεκριμένα ζώδια.

Ταύρος

Με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιό σας γίνεστε πιο τολμηρές και διεκδικητικές. Ταυτόχρονα δέχεστε υποστήριξη και έρχεστε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Νιώθετε την ανάγκη για κάτι καινούριο και ανεξερεύνητο και το Σαββατοκύριακο ευνοεί ταξίδια και γνωριμίες. Τα σχέδια που είχατε θέσει σε εφαρμογή από καιρό, τώρα γίνονται πραγματικότητα.

Παρθένος

Μαθαίνετε νέα που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε μπροστά. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που δέχεστε, χωρίς να εγκαταλείπετε. Οι μάχες που δίνονται εδώ και καιρό θα σας οδηγήσουν σε δικαίωση, ενώ οι εντάσεις στα προσωπικά μειώνονται. Τα καλύτερα έρχονται για εσάς, αρκεί να τα αφήσετε.

Ιχθύς

Μπορεί να ταλαιπωρηθήκατε λίγο αυτόν τον μήνα, αλλά το τέλος του σας αποζημιώνει. Η στιγμή για ξενοιασιά και χαλάρωση έφτασε. Η μεγαλύτερη εύνοια που δέχεστε αυτή την εβδομάδα είναι στα αισθηματικά, στην εξέλιξη δημιουργικών σχεδίων, στην αποκατάσταση της επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας- όπου, δηλαδή, χρειάζεται να δώσετε προσοχή για βελτίωση.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE