ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ-Τουλάχιστον 15 νεκροί από πυροβολισμούς

Μακελειό σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ-Τουλάχιστον 15 νεκροί από πυροβολισμούς

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για την πιθανότητα 15 νεκρών και την ύπαρξη τουλάχιστον 20 τραυματιών - Άγνωστη η ταυτότητα και τα κίνητρα του δράστη ο οποίος έχει συλληφθεί

Οι πληροφορίες που καταφθάνουν από το Umpqua Community College στο Roseburg του Όρεγκον είναι προς το παρόν συγκεχυμένες. Οι μόνες αναφορές προέρχονται από ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στο Πανεπιστήμιο και κάνουν λόγο για έναν ένοπλο που περιφέρεται και πυροβολεί αδιακρίτως. 

Προς το παρόν υπάρχουν πληροφορίες για ένα 15 νεκρούς και για τουλάχιστον 20 τραυματίες. Η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ οι πληροφορίες που φθάνουν μέσω twitter είναι συγκεχυμένες.

Οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους στις 10.45 τοπική ώρα, κατά την διάρκεια της προσέλευσης των μαθητών στις αίθουσες. 

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί και είναι υπό κράτηση. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά ούτε η ταυτότητά του ούτε τα κίνητρα για την πράξη του.

Το Πανεπιστήμιο είναι κλειστό από την ώρα που ξεκίνησε το περιστατικό, και οι 3.300 φοιτητές βρίσκονται κλεισμένοι στις αίθουσες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top