Έμειναν χωρίς κλιματισμό θάλαμοι στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού - Επιστράτευσαν ανεμιστήρες, μετέφεραν άρον άρον ασθενείς

Έμειναν χωρίς κλιματισμό θάλαμοι στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού - Επιστράτευσαν ανεμιστήρες, μετέφεραν άρον άρον ασθενείς

Χωρίς κλιματισμό έμειναν σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA θάλαμοι στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

«Έφτασαν κοντά μας καταγγελίες και φωτογραφίες από συγγενείς ασθενών και ασθενείς», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανταποκρίτρια του Alpha στη Λεμεσό, Έρικας Καβάζη.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», «επιστρατεύθηκαν ανεμιστήρες για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες καύσωνα, καθώς φαίνεται ότι σε κάποιους από τους θαλάμους του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, έχει σταματήσει να δουλεύει το κλιματιστικό»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πρόβλημα παρουσιάστηκε από την περασμένη Κυριακή.

«Το σύστημα είναι ενιαίο, ωστόσο σε κάποιους από τους θαλάμους φαίνεται να μην υπάρχει κλιματισμός. Σε κάποιες περιπτώσεις σήκωσαν άρον άρον ασθενείς και τους μετέφεραν σε άλλους θαλάμους που υπάρχει κλιματισμός», σημείωσε.

Καταλήγοντας επισήμανε ότι «χθες βράδυ ασθενείς του ογκολογικού μεταφέρθηκαν στον 5ο όροφο, όπου μέχρι πριν από λίγες μέρες εκεί νοσηλεύονταν άτομα που έχρηζαν νοσηλείας μετά τη νόσηση τους με Covid»

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE