Οι πρώτες πτήσεις υδροπλάνων σε Σποράδες και Δωδεκάνησα είναι γεγονός

Οι πρώτες πτήσεις υδροπλάνων σε Σποράδες και Δωδεκάνησα είναι γεγονός

Άρχισαν οι πρώτες πτήσεις υδροπλάνων σε Σποράδες και Δωδεκάνησα.

Η παρθενική πτήση υδροπλάνου από την Σκύρο σε Σκόπελο και Αλόννησο, είναι γεγονός, στα αδειοδοτημένα υδάτινα πεδία του λιμένα Σκοπέλου.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Hellenic Seaplanes, Νικόλα Χαραλάμπους, το πρώτο υδροπλάνο οχτώ θέσεων, προσθαλασσώθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου στην Σκόπελο στις 10:00 – 10:30 και στην Αλόννησο στις 11:00 – 11:30 το πρωί, ενώ προσεχώς θα κάνουν πτήσεις και υδροπλάνα των 19 θέσεων. Το κόστος για μισή ώρα πτήση, ανέρχεται στα 80 με 85 ευρώ, επισήμανε ο κ. Χαραλάμπους.

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται υπό καθεστώς VFR (Visual Flight Rules) και θα αποτελέσουν μια εξαιρετική ευκαιρία ώστε να αναδειχθεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των υδροπλάνων.

Τα δρομολόγια της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνα, Σκοπελος, Αλόννησος, Σκύρος, Αθήνα, αναμένονται σύντομα.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE