Λεμεσός: Έβαλαν βόμβα σε σπίτι 63χρονης!

Λεμεσός: Έβαλαν βόμβα σε σπίτι 63χρονης!

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα των δραστών μέχρις στιγμής μετά την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε σπίτι 63χρονης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.10 τα ξημερώματα σήμερα, προκλήθηκε έκρηξη στην είσοδο κλιμακοστασίου που οδηγεί σε ανώγειο κατοικία στη Λεμεσό, ιδιοκτησία 63χρονης. 

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδια βόμβα που περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος, η οποία τοποθετήθηκε έξω από την κύρια είσοδο του κλιμακοστασίου, όπου και προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE