Έφερε τα «πάνω-κάτω» το ροζ βίντεο στο Κούριο – «Θέλουμε μέτρα ασφάλειας - Να τους δώσουμε τη σημασία που τους αξίζει»

Έφερε τα «πάνω-κάτω» το ροζ βίντεο στο Κούριο – «Θέλουμε μέτρα ασφάλειας - Να τους δώσουμε τη σημασία που τους αξίζει»

Τα «πάνω-κάτω» έφερε το βίντεο ερωτικού περιεχομένου που γυρίστηκε στον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου στη Λεμεσό, ενώ γίνετε συζήτηση για εγκατάσταση καμερών ασφαλείας για να διαφυλάσσονται οι αρχαιολογικοί χώροι.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», η Αρχαιολογική Λειτουργός, Δήμητρα Αριστοτέλους, ανέφερε ότι, «είμαστε σε προχωρημένο στάδιο τα τελευταία δύο χρόνια, για να προλάβουμε παραβατικές συμπεριφορές στους αρχαιολογικούς χώρους, προωθούμε την εγκατάσταση ψηφιακών τεχνολογιών».

Σε πρώτη φάση, συνέχισε, «έχουν εγκατασταθεί στο αρχαιολογικό πάρκο Κάτω Πάφου κάμερες και βρισκόμαστε τώρα στο στάδιο εξέτασης για εγκατάσταση και σε άλλους χώρους».
«Από πλευράς της Αστυνομίας, γίνονται όλα τα διαβήματα και έχουμε εμπιστοσύνη ότι σύντομα θα λυθεί», τόνισε η κα Αριστοτέλους.

Ταυτόχρονα, σχετικά με το θέμα κλήθηκε να μιλήσει και ο Δήμαρχος Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης, ο οποίος ανέφερε ότι, «θέλουμε μέτρα ασφάλειας, θέλουμε αναβάθμιση των αρχαιολογικών χώρων και έτσι, να τους δώσουμε τη σημασία που τους αξίζει».

«Δεν είναι μόνο το θέμα της ταινίας, απλός προκύπτει το πρόβλημα σε σχέση με την ορθότερη διαχείριση, να δώσουμε τη σημασία, είτε αφορά τη φύλαξη, είτε τον ευπρεπισμό, είτε τις υποδομές που χρειάζονται αυτοί οι χώροι. Χρειάζεται μια στρατηγική γι’ αυτούς τους αρχαιολογικούς χώρους», είπε καταληκτικά ο κ. Αρμεύτης.

Δείτε βίντεο:

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE