Πολωνοί πορνοστάρ γύρισαν ερωτική ταινία στο Κούριο - Ζητά ποινικές διώξεις το Τμήμα Αρχαιοτήτων
25.07.2024 - 18:59
Ντροπή και αίσχος προκάλεσε βίντεο που κυκλοφορεί σε ιστοσελίδα πορνογραφικού υλικού, με πρωταγωνιστές πορνοστάρ από την Πολωνία, το οποίο γυρίστηκε στον αρχαιολογικό χώρο του Κουρίου στη Λεμεσό.
Το βίντεο φαίνεται να πρωταγωνιστεί δύο τουρίστες, οι οποίοι συνευρέθηκαν ερωτικά στο Κούριο και ανάρτησαν το βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου σε διάφορες πλατφόρμες στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να τους ψάχνει το Τμήμα Αρχαιοτήτων, σε συνεργασία με την Αστυνομία.
Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», ο Διευθυντής του Τμήματος Αρχαιοτήτων Γιώργος Γεωργίου ανέφερε ότι «πρόκειται καταφανώς για μια ανόητη πράξη. Όχι απλώς το τι έκαναν αυτοί οι άνθρωποι αλλά το ότι επέλεξαν να το αναρτήσουν, ενδεχομένως και για οικονομικό όφελος. Μια ανόητη πράξη που προσβάλει τον αρχαιολογικό χώρο, δεν χρειάζεται πολλή συζήτηση. Είναι αυτονόητο».
Όπως σημείωσε, «έστειλα επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας, ζητώντας συνδρομή να εξετάσουμε τις δυνατότητες για να ασκήσουμε ποινική δίωξη εναντίον των ανθρώπων που ευθύνονται».
«Ευελπιστώ ότι με τεχνικούς τρόπους μπορούμε να διαπιστώσουμε ενδεχομένως τη μέρα, την ώρα. Αυτά θα μας βοηθήσουν και στις έρευνες και στο τι χρειάζεται να πράξουμε», πρόσθεσε.
Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.