Τραγικό τέλος για 28χρονο: Είχε χαθεί σε θαλάσσια περιοχή και τελικά εντοπίστηκε νεκρός

Τραγικό τέλος για 28χρονο: Είχε χαθεί σε θαλάσσια περιοχή και τελικά εντοπίστηκε νεκρός

Νέα τραγωδία σημειώθηκε σε παραλία στην Πάφο, με θύμα άνδρα ηλικίας 28 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΣΕΔ, στις 27 Ιουλίου 2024 και ώρα 02:20, το ΚΣΕΔ έλαβε πληροφορία για αγνοούμενο άτομο στην θαλάσσια περιοχή «Πέτρας του Ρωμιού» στην επαρχία Πάφου.

Το ΚΣΕΔ προχώρησε άμεσα σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «ΝΕΑΡΧΟΣ», κινητοποιώντας πεζό περίπολο της ΑΔΕ Πάφου, σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας καθώς και ελικόπτερο της 460 Μοίρας Έρευνας-Διάσωσης της Διοίκησης Αεροπορίας του ΓΕΕΦ, στο οποίο επέβαινε και εξειδικευμένος νοσηλευτής της Ειδικής Ομάδας Αεροδιακομιδών της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

O αγνοούμενος, άντρας ηλικίας 28 ετών, εντοπίσθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE