Πρώτη μέρα για Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Η προσπάθεια του Μάριου Γεωργίου στο σύνθετο

Πρώτη μέρα για Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Η προσπάθεια του Μάριου Γεωργίου στο σύνθετο

Τον χορό των κυπριακών συμμετοχών άνοιξε το Σάββατο (27/7) ο Μάριος Γεωργίου που ξεκίνησε την προσπάθειά του στις 16:30 στον Προκριματικό του Σύνθετου, ο οποίος αποτελεί παράλληλα και Προκριματικό για τους τελικούς Οργάνων.

Μετά τα τρία πρώτα όργανα από τα έξι στο σύνολο βρίσκεται στην 18η θέση της κατάταξης του σύνθετου ατομικού στην ενόργανη γυμναστική.

Δείτε την προσπάθειά του στο έδαφος

Η προσπάθειά του στον πλάγιο ίππο

Το πρόγραμμά του στους κρίκους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE