Περηφάνια για την Κύπρο - Στον τελικό του μονόζυγου ο Μάριος Γεωργίου

Περηφάνια για την Κύπρο - Στον τελικό του μονόζυγου ο Μάριος Γεωργίου

Ο Μάριος Γεωργίου προκρίθηκε στον τελικό του Μονόζυγου που θα διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου.

Το Σάββατο (27/7) με 14.366 βαθμούς ο 26χρονος Γυμναστής κατέλαβε την 8η θέση στον Προκριματικό του Αγωνίσματος, εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό και είναι πλέον Ολυμπιονίκης.

Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που προκρίνεται σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων αφού το 2016 είχε μπει στον τελικό του Σύνθετου Ατομικού. Στο #Tokyo2020 ήταν 9ος στο Μονόζυγο και πρώτος επιλαχών για τον τελικό.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή συγχαίρει τον Μάριο, τον προπονητή του Παναγιώτη Πετρίδη και ολόκληρη την ομάδα της Cyprus Gymnastic Federetion αφού η σημερινή επιτυχία αποτελεί τη μεγαλύτερη του αθλήματος στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE