Πέθανε η Ελευθερία «γυναίκα γεμάτη με πολλά χαρίσματα από τον Θεό» - Θλίψη και θρήνος στον Αστρομερίτη

Πέθανε η Ελευθερία «γυναίκα γεμάτη με πολλά χαρίσματα από τον Θεό» - Θλίψη και θρήνος στον Αστρομερίτη

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Ελευθερίας από τον Αστρομερίτη.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από 14 χρόνια στο κρεβάτι του πόνου απεβίωσε μια γυναίκα γεμάτη με πολλά χαρίσματα από τον Θεό, με βαθιά πίστη, αγάπη, χαρά, ειρήνη και ελεημοσύνη.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν αύριο Πέμπτη, 1η Αυγούστου 2024 στις 17:00 το απόγευμα στην εκκλησία Άγιου Αυξιβιου στον Αστρομερίτη.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ανακοινώνουμε μετά λύπης την κοίμηση της αγαπητής μας κ.Ελευθερίας, γυναίκας γεμάτης με πολλά χαρίσματα από τον Θεό, με βαθιά πίστη, αγάπη, χαρά, ειρήνη, ελεημοσύνη, και στα τελευταία χρόνια με υπομονή για 14 χρόνια στο κρεβάτι, και με άλλες αρετές που άλλες γνωρίσαμε και άλλες τις γνωρίζει μόνο ο Θεός.

Η κηδεία της πολυαγαπημένης μας Μάνας, συζύγου, γιαγιάς Ελευθερίας θα γίνει αύριο ημέρα Πέμπτη 01 /08 /2024 στην εκκλησία Άγιου Αυξιβιου στον Αστρομερίτη στις 17:00 η ώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE