ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση οικογενειακών βιασμών – Δεν παραδέχονται οι τρεις ύποπτοι – Τα «ξέρασε» όλα ο μικρότερος γιος

Υπόθεση οικογενειακών βιασμών – Δεν παραδέχονται οι τρεις ύποπτοι – Τα «ξέρασε» όλα ο μικρότερος γιος

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους (εγγύηση 100.000 ευρώ) αφέθηκε η 64χρονη που κατηγορείται μαζί με τον σύζυγό της και τους δυο της γιούς για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.

Οι τέσσερις ύποπτοι για την υπόθεση των βιασμών της Πάχνας παρουσιάστηκαν την Τέταρτη (07/10) ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, οι τρεις ύποπτοι (πατέρας, μεγάλος γιος και μητέρα) δεν παραδέχονται καμία ενοχή στις κατηγορίες που τους προσάπτονται , ενώ συνεχίζουν να κρατούν το στόμα τους ερμητικά κλειστό.

Όπως μας επισημάνθηκε από πληροφορίες μας, ο 36χρονος γιος (μικρότερος) έχει παραδεχτεί ενώπιον Κακουργιοδικείου την ενοχή του για άσεμνη επίθεση στις ξαδέλφες τους όταν αυτές ήταν σε ηλικίας 12-13 ετών.

Μάλιστα, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου το Κακουργιοδικείο αναμένεται να εκδώσει την απόφαση για την ποινή του 36χρονου. Για τους υπόλοιπους τρεις ύποπτους, η υπόθεση μεταφέρθηκε για τις 17-18-19 και 22 Φεβρουαρίου του 2016 οπόταν και θα γίνει η ακρόαση.

Μέχρι τότε οι κατηγορούμενοι (πατέρας και γιοί) θα παραμείνουν υπόδικοι στις Κεντρικές Φύλακες ενώ όπως μας επισημάνθηκε η 64χρονη έκανε ένσταση στην απόφαση του Κακουργιοδικείο, ζητώντας να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης τον Φεβρουάριο του 2016.

Ένσταση που έγινε αποδεκτή όπως σημειώσαμε πιο πάνω. Βέβαια, βασική προϋπόθεση για να μείνει ελεύθερη είναι να καταβάλει το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ. 

Ι.Μ 


Διαβάστε ακόμη: Αυτοί είναι οι βιαστές από την Πάχνα! Μιλήστε!» - Φυλλάδιο στον ανεμοθώρακα αυτοκινήτων για τους 4 κατηγορούμενους (pic) 

Υποπίπτουν σε αντιφάσεις οι ύποπτοι για την υπόθεση βιασμού και παρενόχλησης ανηλίκων 

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 1992 – 2002: Θα ζητηθεί ανανέωση διατάγματος κράτησης

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top