Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μας προσκαλεί στις φετινές διακοπές του μέσα από μια σειρά φωτογραφιών

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μας προσκαλεί στις φετινές διακοπές του μέσα από μια σειρά φωτογραφιών

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μια νέα ανάρτησή του μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από τις φετινές διακοπές του στις Κυκλάδες, όπου τον βλέπουμε, με αδέλφια, να απολαμβάνουν τη γραφική αρχιτεκτονική, τα γαλαζοπράσινα νερά, ή απλά να χαλαρώνουν. Στη λεζάντα του γράφει, λακωνικά: «Ένα διασκεδαστικό ταξίδι με τους αγαπημένους μου».

Είναι σίγουρα ό,τι ακριβώς χρειαζόταν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, όπου συμμετείχε ως σημαιοφόρος της Ελλάδας και αγωνίστηκε εκπροσωπώντας τη χώρα μας.

Αυτό το ταξίδι, ωστόσο, μπορεί να δώσει έμπνευση και για τον τόπο γυρισμάτων της πρώτης ταινίας στην οποία συμμετέχει ως παραγωγός ο MVP. Θα είναι μια κωμωδία ληστείας τύπου «Ocean’s 11», που θα διαδραματίζεται στην Ελλάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE