Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μας προσκαλεί στις φετινές διακοπές του μέσα από μια σειρά φωτογραφιών

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μας προσκαλεί στις φετινές διακοπές του μέσα από μια σειρά φωτογραφιών

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μια νέα ανάρτησή του μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από τις φετινές διακοπές του στις Κυκλάδες, όπου τον βλέπουμε, με αδέλφια, να απολαμβάνουν τη γραφική αρχιτεκτονική, τα γαλαζοπράσινα νερά, ή απλά να χαλαρώνουν. Στη λεζάντα του γράφει, λακωνικά: «Ένα διασκεδαστικό ταξίδι με τους αγαπημένους μου».

Είναι σίγουρα ό,τι ακριβώς χρειαζόταν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, όπου συμμετείχε ως σημαιοφόρος της Ελλάδας και αγωνίστηκε εκπροσωπώντας τη χώρα μας.

Αυτό το ταξίδι, ωστόσο, μπορεί να δώσει έμπνευση και για τον τόπο γυρισμάτων της πρώτης ταινίας στην οποία συμμετέχει ως παραγωγός ο MVP. Θα είναι μια κωμωδία ληστείας τύπου «Ocean’s 11», που θα διαδραματίζεται στην Ελλάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν

Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE