ΠΑΡΑ-THEMA

Χαμός στο πλατό του «Για Σένα» μετά την επική ατάκα της Χ. Αριστοτέλους! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Χαμός στο πλατό του «Για Σένα» μετά την επική ατάκα της Χ. Αριστοτέλους! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Από κεκτημένη ατάκα η όμορφη παρουσιάστρια του «Για Σένα» έκανε τους συνεργάτες αλλά είμαστε σίγουροι και τους τηλεθεατές να ξεσπάσουν σε γέλια. Αφού λοιπόν η Χριστιάνα Αριστοτέλους συνομιλούσε με τηλεθεάτρια την ρώτησε το επικό «Εσείς από ποια Λευκωσία μας καλείτε…»

Στην σημερινή εκπομπή «Για σενα» η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους μάλλον είχε άλλα πράγματα στο μυαλό της, όταν ρώτησε μια τηλεθεάτρια από πού είναι.

Συγκεκριμένα η Χριστιάνα έβγαζε στον αέρα κόσμο για να διαγωνιστεί σε ένα παιχνίδι που κάνουν στην εκπομπή. Όταν ήρθε η στιγμή να ρωτήσει μια κοπέλα που βρισκόταν στον αέρα από ποια πόλη ήταν, η παρουσιάστρια έκανε αυτή την πολύ αστεία ερώτηση: «Από ποια Λευκωσία μας καλείτε;».

Φυσικά όλοι στο πλατό, οι συμπαρουσιαστές της Χριστιάνας ακόμη και η ίδια, δεν άντεξαν μετά από αυτό το περιστατικό και ξέσπασαν σε γέλια, γιατί όντως ήταν κάτι το οποίο ήταν ξαφνικό από την παρουσιάστρια.

Μπορούμε να την δικαιολογήσουμε όμως, γιατί τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι ο έρωτας της κτύπησε την πόρτα… και γι’ αυτό μπορεί να ταξίδευε κάπου αλλού. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top