Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για την ληστεία σε βάρος 18χρονου στην Αγία Νάπα

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για την ληστεία σε βάρος 18χρονου στην Αγία Νάπα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας που διαπράχθηκε στις 30/08/2024 σε βάρος 18χρονου στην Αγία Νάπα, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 34 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η υπόθεση αφορά την καταγγελία 18χρονου, ότι τα ξημερώματα στις 30/08/2024, ενώ περπατούσε σε περιοχή της Αγίας Νάπας, άγνωστα πρόσωπα του επιτέθηκαν και του έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του.

Στη συνέχεια και μετά από έλεγχο που έκανε ο 18χρονος, διαπίστωσε ότι με τη χρήση της κάρτας του, έγιναν μεταφορές χρημάτων σε άλλους λογαριασμούς.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE