Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 33χρονος μετά από τραυματισμό - Του επιτέθηκε ο συνάδελφος του

Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 33χρονος μετά από τραυματισμό - Του επιτέθηκε ο συνάδελφος του

Συμπλοκή με μαχαιρώματα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 03 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή Alpha Kαλημέρα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, οι Αρχές έλαβαν πληροφορία λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα, για τραυματισμένο πρόσωπο σε συγκεκριμένο εργοστάσιο στη Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου εντόπισαν ένα άνδρα ηλικίας 33 ετών, ο οποίος έφερε τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν φαίνεται ότι συνάδελφος του, επίσης αλλοδαπός, μετά από κάποια παρεξήγηση που είχαν για εργασιακά θέματα, του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε.

Ο δράστης συνελήφθη μια ώρα μετά, ο οποίος φαίνεται να είναι παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Είμαστε πανέτοιμοι να αναλάβουμε την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Είμαστε πανέτοιμοι να αναλάβουμε την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ

Είναι η ώρα της ουσίας και είμαστε πανέτοιμοι όποτε ο Γενικός Γραμματέας μάς καλέσει να ανταποκριθούμε σε αυτή τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επεσήμανε ακόμη ότι η Κύπρος είναι πανέτοιμοι να προεδρεύσει του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE