ΚΟΣΜΟΣ

Αυστρία: Εξηγήσεις στη δικαιοσύνη για… ευφάνταστη δικαιολογία

Αυστρία: Εξηγήσεις στη δικαιοσύνη για… ευφάνταστη δικαιολογία

Κάτι πιο πρωτότυπο από το να προσποιηθεί την άρρωστη σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία μία 34χρονη γυναίκα από την Αυστρία, προκειμένου να αποφύγει ένα επαγγελματικό ραντεβού, όμως μάλλον το παράκανε, καθώς πλέον καλείται να δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη.

Η 34χρονη επινόησε ένα «ατύχημα» με αλεξίπτωτο πλαγιάς, με τη δικαιολογία της να προκαλεί την κινητοποίηση αρκετών υπηρεσιών, οι οποίες έσπευσαν να… τη σώσουν.

Η γυναίκα έστειλε ένα SMS σε συνάδελφό της εξηγώντας του ότι ήταν... κρεμασμένη από το κλαδί ενός δέντρου, στον ορεινό όγκο του Γκάισμπεργκ, κοντά στο Σάλτσμπουργκ.

Ο συνάδελφος με τον οποίο είχε ραντεβού σοκαρισμένος επικοινώνησε αμέσως με τις αρχές, οι οποίες έδρασαν άμεσα στέλνοντας στις Άλπεις 18 διασώστες για να εντοπίσουν την… αλεξιπτωτίστρια.

Όταν πλέον έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για φάρσα, οι υπηρεσίες διάσωσης κατέθεσαν μήνυση σε βάρος της 34χρονης για «ψευδή καταγγελία επείγουσας κατάστασης», σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο στις αυστριακές Άλπεις 115 έχασαν τη ζωή τους άνθρωποι, ενώ ακόμη 2.385 τραυματίστηκαν.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top