Η πρώτη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη μετά την πρόταση μομφής - «Λυτρώθηκα...»

Η πρώτη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη μετά την πρόταση μομφής - «Λυτρώθηκα...»

Απογοητευμένος και ενοχλημένος με τη διαδικασία εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την έγκριση της πρότασης μομφής εναντίον του από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι πρωτοφανές η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται την ψήφο των μελών του κόμματος. Όσα πέρασα ένα χρόνο τώρα, τα ξέρετε όλα. », ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης αποχωρώντας από τον χώρο της συνεδρίασης.

«Είμαι λυτρωμένος γιατί είδαν όλοι οι πολίτες τη μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκα πρόεδρος».

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατήγγειλε τη διαδικασία που έγινε με κάλπη και όχι φανερά, μιλώντας για «κουκούλες».

«Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα του κόμματος να επιστρατεύουν πρακτικές ξένες στην αριστερά, να εξευτελίζουν τα αξιότιμα μέλη της ΚΕ φορώντας τους κουκούλα. Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

ΠΗΓΗ: Mononews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος

Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος

Σήμερα 04/05/2025 και περί ώρα 09:35, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο, σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE