Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα είχε χάσει δύο παιδιά σε τροχαίο

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα είχε χάσει δύο παιδιά σε τροχαίο

Μια οικογενειακή τραγωδία φαίνεται πως βρίσκεται πίσω από την 67χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στον μόλο της Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα.

Η γυναίκα με καταγωγή από την περιοχή της Αργολίδας, που είχε μεταβεί στην Πάτρα σε συγγενικό της πρόσωπο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα την Πέμπτη, όταν πολίτες την εντόπισαν να επιπλέει στο νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η 67χρονη είχε χάσει δύο παιδιά σε τροχαίο δυστύχημα πριν από λίγα χρόνια και κουβαλούσε μέσα της ένα μεγάλο φορτίο, καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να διαχειριστεί τη μεγάλη αυτή απώλεια.

Η σορός της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας». Από τη Λιμενική Αρχή της Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE