Πλημμύρισε οικία και δρόμος - Πτώσεις δέντρων και πετρών λόγω κακοκαιρίας - Δείτε βίντεο

Πλημμύρισε οικία και δρόμος - Πτώσεις δέντρων και πετρών λόγω κακοκαιρίας - Δείτε βίντεο

Προβλήματα έχουν προκαλέσει τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε διάφορες περιοχές τουνησιού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική είχε μέχρι τώρα τρεις ανταποκρίσεις από ΕΜΑΚ σε Κοφίνου και Λεύκαρα, οι οποίες αφορούσαν πλημμύρισμα οικίας, όπου τα όμβρια ύδατα υποχώρησαν μέχρι την άφιξη της Π.Υ.

Επίσης, λήφθηκαν κλήσεις για μετακινήσεις δέντρων και πετρών από οδόστρωμα αντιστοίχως.

Παράλληλα σε βίντεο που δημοσίευσε πολίτης στην ομάδα «Καιρόφιλοι Κύπρου», φαίνεται ότι ο δρόμος κοντά στον Ζυγιστικό Σταθμό Κοφίνου είχε πλημυρίσει με αποτέλεσμα να καταστεί απροσπέπλαστος.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Έκτακτο σχέδιο για πυρόπληκτους: Η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων ενέκρινε το σχέδιο €15,5 εκ. για ζημιές στη γεωργία

Την έγκριση της, υπό όρους, για το έκτακτο Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων για αντιστάθμιση των ζημιών που προκλήθηκαν στη γεωργική παραγωγή και στα μέσα παραγωγής από την πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 23/07/2025 στην επαρχία Λεμεσού, συνολικού προϋπολογισμού €15,5 εκατομμύρια, αποφάσισε η Έφορος Ελέγχου Κρατικών Ενισχύσεων Στέλλα Μιχαηλίδου με απόφαση που εξέδωσε, την 30η Ιουλίου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE