Νέα εντάλματα σύλληψης για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Ψάχνουν ακόμα τέσσερα πρόσωπα

Νέα εντάλματα σύλληψης για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Ψάχνουν ακόμα τέσσερα πρόσωπα

Τα στοιχεία άλλων τεσσάρων προσώπων εξασφάλισε η Αστυνομία, τα οποία καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα, να εισέρχονται παράνομα στο γήπεδο «Άλφαμεγα», την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, για παρακολούθηση του ντέρμπι Απόλλωνα – ΑΕΛ, που τελικά αναβλήθηκε.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, εναντίον των τεσσάρων προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και καταζητούνται, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για εξασφάλιση των στοιχείων άλλων 22 προσώπων.

Το Σάββατο είχαν κατηγορηθεί γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα, για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον δικαστηρίου, δέκα πρόσωπα που είχαν συλληφθεί για τα έκτροπα που σημειώθηκαν, ενώ οι κάρτες φιλάθλου τους ακυρώθηκαν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δέχθηκε Γονείς Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες - Σε προετοιμασία συνεκτική κοινωνική πολιτική

ΠτΔ: Δέχθηκε Γονείς Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες - Σε προετοιμασία συνεκτική κοινωνική πολιτική

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο και μέλη της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.), στο Προεδρικό Μέγαρο.