Λοϊζίδης: Πότε ξεκινά η διαδικασία πειθαρχικής δίωξης εναντίον του – «Θα τα λέμε όλα για να μην αφήνονται σκιές»

Λοϊζίδης: Πότε ξεκινά η διαδικασία πειθαρχικής δίωξης εναντίον του – «Θα τα λέμε όλα για να μην αφήνονται σκιές»

Δημόσια μίλησε ο Νίκος Λοϊζίδης, σχετικά με την πειθαρχική δίωξη εναντίον του, ο οποίος δεν αποκλείεται να οδηγηθεί προς την απόλυση λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Αlpha Καλημέρα», ο κ. Λοϊζίδης ανέφερε αρχικά ότι: «Η ανάρμοστη συμπεριφορά, την οποία με κατηγορούν και θα τα λέμε όλα για να μην αφήνονται σκιές, λέει ότι υπάρχει αστυνομική διάταξη ως το ποιος εκπροσωπεί την αστυνομία στην τηλεόραση και ο αστυφύλακας Νίκος Λοιζίδης δεν είναι ορισμένος για να προβαίνει σε δηλώσεις για θέματα της Αστυνομίας αφού δεν επικοινώνησε μαζί μου πριν προβεί σε οποία δήλωσε στα ΜΜΕ».

«Έρχομαι στα ΜΜΕ σαν συνδικαλιστής και ιδού η φίμωση. Δεν τους επικοινωνήσαμε να μας υποδείξουν τι να λέμε. Είμαστε ελεύθεροι συνδικαλιστές», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Καταληκτικά είπε: «Ο συνδικαλισμός είναι μια ευρύτερη έννοια με νομοθεσίες. Εγώ συνδικαλίζομαι, εκπροσωπώ αστυνομικούς και τις ανθρώπινες ζωές τους».

Σημείωσε ότι η διαδικασία θα ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μετωπική» επίθεση Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – Ώρα ευθύνης για Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ

«Μετωπική» επίθεση Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – Ώρα ευθύνης για Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ

Σαφή και προκλητική μετατόπιση της τουρκικής στρατηγικής στο Κυπριακό σηματοδότησε η ομιλία του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE