Ελλάδα: Ακρωτηριάστηκε 61χρονος σε εργοστάσιο

Ελλάδα: Ακρωτηριάστηκε 61χρονος σε εργοστάσιο

Σοβαρό εργατικό ατύχημα, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό ενός άνδρα 61 ετών, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε μεγάλο εργοστάσιο σε περιοχή του Κάμπου Ηλείας.

Σύμφωνα το patrisnews.com, ο 61χρονος που είναι εργαζόμενος στη μονάδα, φέρεται να έχασε το δεξί του πόδι -από το γόνατο- όταν μηχάνημα του εργοστασίου, έχασε τον αυτοματισμό, έπεσε και τον καταπλάκωσε.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 61χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου τον παρέλαβε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

Την απόσυρση του ενδιαφέροντος της υποψηφιότητας της Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου, για το χρίσμα του υποψηφίου του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές Εκλογές κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE