Παρηγοριά στην αγκαλιά της Χριστιάνας Αριστοτέλους μετά την ήττα βρήκε ο Γιώργος Εφραίμ

Παρηγοριά στην αγκαλιά της Χριστιάνας Αριστοτέλους μετά την ήττα βρήκε ο Γιώργος Εφραίμ

Πρώτη παρουσία στα γήπεδα μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Εφραίμ και όπως ήταν αναμενόμενο έστρεψε όλα τα φώτα πάνω της.

Κοντά στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας και του αγαπημένου της, διεθνή Κύπριου επιθετικού, Γιώργου Εφραίμ, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ,14/10 στις κερκίδες του ΓΣΠ η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους. 

Η παρουσιάστρια χειροκρότησε πολλές φορές τις εξαιρετικές προσπάθειες του συντρόφου της, αλλά και όλων των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου, ενώ όπως σχολιάστηκε, παρηγοριά ο Γιώργος μετά την ήττα της εθνικής ομάδας από τη Βοσνία βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE