ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg

Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg

Έγινε η Βράβευση και η επίδοση επιταγής για τον μήνα Σεπτέμβριο 2015

Η διαχρονική επιβράβευση του ήθους , της αρετής και της αγωνιστικής συμπεριφοράς των ποδοσφαιριστών στους αγωνιστικούς χώρους καθώς  και η οικονομική στήριξη που προσφέρει η φίλαθλη εταιρία Carlsberg, στα φιλανθρωπικά και ευαγή  ιδρύματα, μέσω του δημοφιλούς θεσμού του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής  Carlsberg, συνεχίζεται και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, 2015/2016.

Πρώτη επιβράβευση  είναι ο   ποδοσφαιριστής  της Ανόρθωσης Ντίνο Εντλοβού,  ο οποίος αναδείχτηκε από την ψήφο των αθλητικών συντακτών, ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Επάθλου Carlsberg για τον μήνα Σεπτέμβριο 2015  και πρώτο ίδρυμα που επωφελείται της σημαντικής αυτής οικονομικής  συνεισφοράς της Carlsberg,  είναι ο  ‘’Σύνδεσμος , Oι Φίλοι των Εφηβικών Ξενώνων Λευκωσίας’’.

Η απονομή του Επάθλου  στον ποδοσφαιριστή και της επιταγής των 1000 ευρώ στην πρόεδρο του Συνδέσμου, κα Πηνελόπη Πρωτοπαπά, έγινε την Παρασκευή 16/10/15, από τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, Αντρέα Σμυρίλλη,  απ΄ όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top