Έκανε την γκάφα της...Η ατάκα της Σπυροπούλου για την Κοκκίνου που έφερε σε αμηχανία την Γαρμπή...

Έκανε την γκάφα της...Η ατάκα της Σπυροπούλου για την Κοκκίνου που έφερε σε αμηχανία την Γαρμπή...

Η απόλυτη αμηχανία επικράτησε για δευτερόλεπτα στα πλατό του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχοντας απέναντι ως καλεσμένη της την Καίτη Γαρμπή, της μίλησε για την... Ελλη Κοκκίνου!


Μπορεί οι δύο γυναίκες να έχουν επιδείξει αξιοθαύμαστο πολιτισμό όλα αυτά τα χρόνια που η Καίτη είναι σύζυγος του πρώην αρραβωνιαστικού της Έλλης Κοκκίνου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οποιαδήποτε αναφορά σε όλο αυτό το... μπλέξιμο δεν προκαλεί αμηχανία στους πρωταγωνιστές του. Αυτό έγινε σήμερα και στα πλατό της πρωινής εκπομπής του Alpha όταν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη στιχομυθία που είχε το προηγούμενο βράδυ με την Έλλη Κοκκίνου. «Χθες βράδυ βγήκα, πήγα σε κάτι γενέθλια. Ήταν και η Έλλη Κοκκίνου εκεί... Της λέω της Έλλης, “τι θα λέω αύριο στην Καιτούλα που θα έρθει;”. Μου λέει εκείνη “άσε τον Παύλο να μιλάει”», είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής και άφησε άλαλους ακόμα και τους συνεργάτες της, ειδικά τον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος είναι και κουμπάρος της Έλλης. Ο δημοσιογράφος φυσικά αντέδρασε λέγοντας στην Κωνσταντίνα: «Α! Ρώτησες την Έλλη για την Καίτη; Ωραία! Τέλεια!».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE