Χανιά: 13χρονη μαθήτρια βρέθηκε μεθυσμένη στην αυλή εκκλησίας

Χανιά: 13χρονη μαθήτρια βρέθηκε μεθυσμένη στην αυλή εκκλησίας

Ένα 13χρονο παιδάκι που βρέθηκε σε κατάσταση οξείας μέθης στο προαύλιο εκκλησίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν χθες Αστυνομία και Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βρήκαν στην αυλή εκκλησίας στο Λενταριανά ένα 13χρονο κορίτσι το οποίο ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Άμεσα ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε στο σημείο. Από εκεί, οι διασώστες παρέλαβαν το κορίτσι σε ημικωματώδη κατάσταση και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διερευνά η Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE