Αβάσιμες δηλώσεις Κασουλίδης για τις εγγυήσεις, υποστηρίζει το τουρκικό ΥΠΕΞ

Αβάσιμες δηλώσεις Κασουλίδης για τις εγγυήσεις, υποστηρίζει το τουρκικό ΥΠΕΞ

Αβάσιμες χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών δηλώσεις για το σύστημα των εγγυήσεων, οι οποίες αποδίδονται στον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη.

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Τανζού Μπιλγκίτς αναφέρει ότι "η θέση της Τουρκίας η οποία συνεχίζει την αποφασιστική της στήριξη για κατάληξη των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων σε δίκαιη, περιεκτική και μόνιμη λύση το συντομότερο, είναι γνωστή για το θέμα των εγγυήσεων".

Προσθέτει ότι "η Τουρκία σε αυτό το ζήτημα διατηρεί τη θέση της για συζήτηση αυτού του θέματος στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη συμμετοχή και των άλλων εγγυητριών χωρών, σε πενταμερή" διάσκεψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE