Τραγωδία στα Τέμπη: Κατατέθηκε υπόμνημα στον Εφέτη Λάρισας από την Μ. Καρυστιανού

Τραγωδία στα Τέμπη: Κατατέθηκε υπόμνημα στον Εφέτη Λάρισας από την Μ. Καρυστιανού

Υπόμνημα στον Εφέτη Ανακριτή Λάρισας κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής (1/11) η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού.

Στο υπόμνημα αυτό γίνεται αναφορά στην πορεία των ερευνών και στους χειρισμούς των δικαστικών αρχών σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Σε δηλώσεις της, πριν περάσει την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, η κ. Καρυστιανού άσκησε κριτική για τους χειρισμούς που γίνονται απο τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, αναφέροντας ότι «πρόκειται είτε για ανικανότητα, είτε για εσκεμμένες ενέργειες», από την πλευρά των δικατικων λειτουργών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE