Προσοχή: Κατολισθήσεις βράχων και χώματος στον δρόμο Πλατρών-Τροόδους και σε παρακείμενους του

Προσοχή: Κατολισθήσεις βράχων και χώματος στον δρόμο Πλατρών-Τροόδους και σε παρακείμενους του

Κατολισθήσεις βράχων και χώματος σε διάφορα σημεία στον δρόμο Πλατρών-Τροόδους και σε παρακείμενους δρόμους των περιοχών Πλατρών και Τροόδους, σημειώθηκαν λόγω των έντονων βροχών και χαλαζόπτωσης, που σημειώνονται γύρω στις 5.00 το απόγευμα της Κυριακής.

Συνεργεία για καθαρισμό των δρόμων βρίσκονται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, όπως και μέλη της Αστυνομίας, για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE