ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε αστυνομικό στην Αγία Νάπα!– «Τα πήρε» από τουρίστες

Χειροπέδες σε αστυνομικό στην Αγία Νάπα!– «Τα πήρε» από τουρίστες

Στη σύλληψη αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί στην Τροχαία Αμμοχώστου προχώρησε γύρω στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης, 21/10, η αστυνομία, για υπόθεση δεκασμού και κατάχρηση εξουσίας.

 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Tothemaonline, o 37χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην Τροχαία Αμμοχώστου, στις 15 Οκτωβρίου, ενώ διενεργούσε τροχονομικό έλεγχο στο δρόμο Αγίας Νάπας – Πρωταρά, σταμάτησε όχημα ζεύγος Ιταλών τουριστών.

Μετά από έλεγχο για αλκοόλη, που διενήργησε στον 27χρονο οδηγό του οχήματος ενοικιάσεως, το μηχανάκι έδειξε ότι υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο και αντί 22 mg, ήταν 57 mg.

Ο αστυνομικός ανέφερε στον τουρίστα, ότι το πρόστιμο σύμφωνα με την κυπριακή νομοθεσία, ανέρχεται στα 300 ευρώ, όμως εάν του δώσει το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ δεν θα του «κόψει» εξώδικο.

Ο Ιταλός… για να γλιτώσει τα τρεχάματα στη ξένη χώρα… έδωσε στον αστυνομικό τα 90 ευρώ, που είχε μαζί του και έτσι η ιστορία έληξε και για τους δύο.

Ο αστυνομικός τσέπωσε τα χρήματα και ο τουρίστας γλίτωσε το εξώδικο πρόστιμο.

Το όργανο της τάξης όμως… λογάριασε λάθος, αφού δεν φανταζόταν ότι τις επόμενες ημέρες οι τουρίστες, οι οποίοι κουβέντιασαν για την περιπέτεια τους με Κύπριους, θα προχωρούσαν σε καταγγελία εναντίον του.

Μετά από έρευνα στα αρχεία εξωδίκων την ημέρα, που εκτελούσε βάρδια ο εν λόγω αστυνομικός, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν ύποπτες κινήσεις και παρατυπίες, έτσι ο 37χρονος συνελήφθη από τους συναδέλφους του βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και την Πέμπτη (22/10) θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμόχωστου, όπου θα ζητηθεί διάταγμα προσωποκράτησης του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο 37χρονος αστυνομικός αναμένεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top