Δολοφονία 5χρονου στην Ελλάδα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των δραστών σε πάρκινγκ στον Ασπρόπυργο

Δολοφονία 5χρονου στην Ελλάδα: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των δραστών σε πάρκινγκ στον Ασπρόπυργο

Σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ στον Ασπρόπυργο εντοπίστηκε από στελέχη της ΟΠΚΕ τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/11) το λευκό αυτοκίνητο που φέρεται να ανήκει στους δράστες της δολοφονίας του 5χρονου αγοριού στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ίδιο χώρο βρέθηκε και έτερο αυτοκίνητο το οποίο φέρεται να ανήκει σε άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Τα δύο οχήματα, μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της αστυνομίας προκειμένου να γίνει ανάλυση για τον εντοπισμό τυχόν αποτυπωμάτων ή DNA.

Την ίδια ώρα προφυλακιστέος κρίθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (21/11) μετά την απολογία του ο 19χρονος που κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό του ανηλίκου. Ο 19χρονος ήταν επιβάτης του λευκού αυτοκινήτου και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι αυτός που τράβηξε την σκανδάλη.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE