Ξεσκονίζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ζεύγους Χλωρακιώτη

Ξεσκονίζουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ζεύγους Χλωρακιώτη

Δικαστικά εντάλματα εξασφαλίστηκαν για άρση του τραπεζικού απόρρητου για τον πρώην γενικό διευθυντή της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Ερωτόκριτου Χλωρακιώτη καθώς και της συζύγου του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ανάλογα εντάλματα εξασφαλίστηκαν και για εταιρείες που συνδέονται με το ζεύγος ώστε να ελεγχθεί από το κλιμάκιο του οικονομικού εγκλήματος.

Τα εντάλματα εκδόθηκαν για να ελεγχθούν αδικήματα που αφορούν δάνεια εκατομμυρίων τα οποία ενδεχομένως δόθηκαν παράτυπα στο ζεύγος.

Ο κ. Χλωρακιώτης διερευνάται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και αδικήματα που έχουν να κάνουν με τον περί Τραπεζικών Εργασιών Νόμο.

Ο πρώην γενικός διευθυντής της Συνεργατικής, άρχισε να ερευνάται τον περασμένο Απρίλιο αφού φέρεται να έλαβε συνολικά 59 δάνεια με τα 10 από αυτά να είναι ενεργά. Ο κ. Χλωρακιώτης σύμφωνα με τα όσα γράφει το δημοσίευμα οφείλει 15 εκατομμύρια ευρώ κάτι που ενόχλησε την νέα ηγεσία της Κεντρικής και προχώρησε στην καταγγελία του.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE