Παράταση μέχρι την Κυριακή έδωσε ο Παναγιώτου για τη Συλλογική Σύμβαση Έτοιμου Σκυροδέματος

Παράταση μέχρι την Κυριακή έδωσε ο Παναγιώτου για τη Συλλογική Σύμβαση Έτοιμου Σκυροδέματος

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοίνωσε την επέκταση του χρονοδιαγράμματος υποβολής απαντήσεων από τον εργοδοτικό σύνδεσμο και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του κλάδου παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος.

Σύμφωνα την ανακοίνωση, κατόπιν αμοιβαίας συνεννόησης οι απαντήσεις για την τελική πρόταση ανανέωσης της συλλογικής σύμβασης θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, 1ης Δεκεμβρίου.

Εφόσον υποβληθούν θετικές απαντήσεις και από τις δύο πλευρές, σημειώνεται, η υπογραφή της συμφωνίας για την ανανέωση της Σύμβασης θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 16:00 στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE