Μέγκαν Φοξ: Αποκάλυψε πώς αντέδρασαν τα τρία της παιδιά όταν έμαθαν για την εγκυμοσύνη της

Μέγκαν Φοξ: Αποκάλυψε πώς αντέδρασαν τα τρία της παιδιά όταν έμαθαν για την εγκυμοσύνη της

Η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε πώς αντέδρασαν τα παιδιά της, όταν έμαθαν ότι ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Μασίν Γκαν Κέλι.

Η 38χρονη ηθοποιός αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της πριν από έναν μήνα. Είναι το τέταρτο παιδί για την ηθοποιό, αφού έχει αποκτήσει τρεις γιους με τον πρώην σύζυγό της, Μπράιαν Όστιν Γκριν.

 

 

Μιλώντας στο Fox, η σταρ του Χόλιγουντ μίλησε για την εγκυμοσύνη της κι εξήγησε πώς ένιωσαν τα παιδιά της, όταν έμαθαν ότι περιμένουν αδερφάκι.

«Τα παιδιά είναι όλα πολύ ενθουσιασμένα για άλλη μία προσθήκη στην οικογένεια κι έχουν υποσχεθεί να βοηθήσουν και να συμμετάσχουν στην ανατροφή του», είπε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, ο Μασίν Γκαν Κέλι έχει αποκτήσει μία κόρη, την 15χρονη Κάσι, με την πρώην σύντροφό του, Έμμα Κάννον.

Τον περασμένο μήνα, η Μέγκαν Φοξ ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος με μια ανάρτηση στο Instagram. Σε αυτή, ανέβασε και μια φωτογραφία από ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

«Τίποτα δεν χάνεται ποτέ πραγματικά. καλώς ήλθατε πίσω», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, στην οποία επισήμανε τον Μασίν Γκαν Κέλι, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο πατέρας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE