Μιλάτε με τον Υπουργό Νίκο Κουγιάλη στο Facebook; Ίσως να μην είναι ο ίδιος – Καταγγελία στην Αστυνομία

Μιλάτε με τον Υπουργό Νίκο Κουγιάλη στο Facebook; Ίσως να μην είναι ο ίδιος – Καταγγελία στην Αστυνομία

Προσοχή στους χρήστες των social media και ιδιαίτερα στο Facebook. Θορυβήθηκε ο υπουργός και προέβη σε καταγγελία

Σε καταγγελία στην αστυνομία έχει προβεί ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Νίκος Κουγιάλης καθώς διάφορες ιστοσελιδές στο FACEBOOK που φαίνεται να σχετιζονται με τον 'ιδιο δεν σχετίζονται με τον Υπουργό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, το περιοχόμενο των ιστοσελίδων αυτών ουδεμια σχέση έχει με την πραγματικότητα.Η σελιδα του Υπουργού έχει παραβιαστεί και σχετική καταγγελία έχει γίνει ήδη στην Αστυνομία Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE