Πυρκαγιά σε μονάδα αφαλάτωσης - Αυτά είναι τα αίτια - Από πού ξεκίνησε

Πυρκαγιά σε μονάδα αφαλάτωσης - Αυτά είναι τα αίτια - Από πού ξεκίνησε

Σε βραχυκύκλωμα οφείλεται η πυρκαγιά στη μονάδα αφαλάτωσης, που βρίσκεται μεταξύ των Κουκλιών και των Μαντριών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί του Σαββάτου οι εξετάσεις των εμπειρογνωμόνων στη μονάδα αφαλάτωσης στη Τίμη.

Όπως διαπιστώθηκε, η πυρκαγιά προκλήθηκε τυχαία από βραχυκύκλωμα στην ηλεκτρική εγκατάσταση του κτηρίου.

Επιπρόσθετα, ο κ. Νικολάου σημείωσε πως όσον αφορά τα χθεσινά επεισόδια σε διάφορες επαρχίες σε σχέση με τη μέρα κατά της Αστυνομίας, στην επαρχία Πάφου δεν αναφέρθηκε κανένα επεισόδιο.

Μία μικρή εστία φωτιάς σε ξύλινο παλέτο σε δημόσιο χώρο γύρω στα μεσάνυχτα στη περιοχή Γεροσκήπου, δεν συνδέεται με την εν λόγω κατάσταση, καταλήγει ο κ. Νικολάου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE