Νέος Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης - Πότε αναλαμβάνει καθήκοντα

Νέος Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ ο Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης - Πότε αναλαμβάνει καθήκοντα

Το ΚΕΒΕ ανακοίνωσε το διορισμό του Φιλόκυπρου Ρουσουνίδη στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Ρουσουνίδης αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου, αντικαθιστώντας τον σημερινό Γενικό Γραμματέα του ΚΕΒΕ Μάριο Τσιακκή, ο οποίος αφυπηρετεί.

Ο κ. Ρουσουνίδης κατέχει τίτλο σπουδών MBA in International Business και εμπειρία σε ανώτερες Διευθυντικές θέσεις σε μεγάλους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις της Κύπρου και του εξωτερικού. Όπως αναφέρεται, η εμπειρία του κ. Ρουσουνίδη θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του Επιμελητηριακού θεσμού.

Η Εκτελεστική Επιτροπή και το ΔΣ του ΚΕΒΕ καλωσορίζουν τον κ. Ρουσουνίδη στις τάξεις του ΚΕΒΕ και του εύχονται κάθε επιτυχία στο απαιτητικό έργο που αναλαμβάνει.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE