Θάνατος 67χρονου: Εργατικό ατύχημα έδειξε και η νεκροτομή – Η αναφορά του ιατροδικαστή

Θάνατος 67χρονου: Εργατικό ατύχημα έδειξε και η νεκροτομή – Η αναφορά του ιατροδικαστή

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 67χρονου Χαράλαμπου Κότσαπα στη Λευκωσία.

Όπως όλα δείχνουν ενώ 67χρονος εκτελούσε εργασίες σε διαμέρισμα έπεσε από ύψος.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή ο θάνατος επήλθε συνεπεία βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης και πολλαπλών κακώσεων σώματος συνεπεία εργατικού ατυχήματος, πτώση από ύψος.

Τη νεκροτομή διενέργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα το πρωί ο Διευθυντής του Τμήματος Επιθεώρησης εργασίας, Αρίστος Οικονομίδης, «ο άτυχος 67χρονος ήταν ιδιοκτήτης του διαμερίσματος και προσπαθούσε να το ανακαινίσει».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE