Απόδραση στη Λάρνακα: Σε διαθεσιμότητα ο Αστυνομικός που φρουρούσε τον 49χρονο δραπέτη  

Απόδραση στη Λάρνακα: Σε διαθεσιμότητα ο Αστυνομικός που φρουρούσε τον 49χρονο δραπέτη   

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο Αστυνομικός που φρουρούσε τον 49χρονο που απέδρασε από ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα το απόγευμα της Κυριακής (22/12).

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για κρατούμενο ηλικίας 49 ετών, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 6 Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο Λάρνακας, καθώς εναντίον του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε σχέση με αδικήματα οικονομικής φύσης που φέρεται να διέπραξε στην εν λόγω χώρα, ενώ ξεκίνησαν οι διαδικασίες για έκδοση του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο κρατούμενος που απέδρασε από την ιδιωτική κλινική - Δείτε φωτογραφία

Σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 49χρονου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE