Ποδοσφαιριστής ο 22χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Κρήτη - Ηταν γιος προπονητή

Ποδοσφαιριστής ο 22χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Κρήτη - Ηταν γιος προπονητή

Θλίψη στα Χανιά για τον 22χρονο Παναγιώτη, που σκοτώθηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε στην λεωφόρο Σούδας.

Στο πένθος έχει βυθιστεί και το τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς ο 22χρονος ήταν ποδοσφαιριστής σε τοπικές ομάδες και γιος του Χανιώτη προπονητή Αντώνη Καρατζή, όπως έγραψε το Creta24.

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα ο 22χρονος Παναγιώτης, οδηγός του ενός αυτοκινήτου, να τραυματιστεί θανάσιμα.

Για τον απεγκλωβισμό του 22χρονου που βρήκε ακαριαίο θάνατο επιχείρησαν 2 οχήματα από το 1ο Π.Σ. Χανίων με 6 άτομα.

Ο οδηγός του δεύτερου εμπλεκόμενου αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε, παρά μόνο είχε κάποιες αμυχές και δεν θέλησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το ένα όχημα από το άλλο βρέθηκαν σε απόσταση μεγάλη μεταξύ τους, ενώ η ρόδα που βλέπετε στη φωτογραφία παρακάτω ήταν τουλάχιστον 150 μέτρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μακριά από το σημείο του δυστυχήματος.

Η Τροχαία Χανίων ερευνά τις ακριβείς συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου, που στοίχισε μια ακόμη ανθρώπινη ζωή ενός νέου ανθρώπου.

Ηταν γιος προπονητή – Η ανακοίνωση της ΑΠ Σούδας

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, σε ένδειξη σεβασμού και πένθους, αναβάλλεται ο αγώνας του πρωταθλήματος Κ14 που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα (11/1) μεταξύ Ιδομενέα και Αρη Σούδας, στον οποίο είναι προπονητής ο Αντώνης Καρατζής, ο οποίος βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία.

Ο 22χρονος είχε παρουσία σε μικρή ηλικία στην ΑΠ Σούδας και στις Μικτές ομάδες, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ηφαιστο, Ποσειδώνα Τσικαλαριών, Ικαρο, Τιτάνα, Πλατανιά, Κουμπέ.

Η ανακοίνωση της ΑΠ Σούδας:

«Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας εκφράζονται ολόψυχα η βαθιά μας θλίψη και τα θερμά μας θερμά συλλυπητήρια στον προπονητή μας Αντώνη Καρατζή και τους οικείους του, για την τόσο άδικη, απρόσμενη και τραγική απώλεια του αγαπημένου του γιού Παναγιώτη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο αδικοχαμένος Παναγιώτης που ήταν και ποδοσφαιριστής είχε αγωνισθεί παλαιότερα και στα Τμήματα Υποδομών της Ακαδημίας. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη…

Καλό του ταξίδι, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE