ΥΠΕΞ Κύπρου-Κατάρ: Συζήτησαν ενίσχυση διμερών σχέσεων και περιφερειακές εξελίξεις

ΥΠΕΞ Κύπρου-Κατάρ: Συζήτησαν ενίσχυση διμερών σχέσεων και περιφερειακές εξελίξεις

Ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας, συζήτησαν ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος με τον ομόλογό του από το Κατάρ, Δρ. Αλ Κουλαΐφι.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα "Χ", ο κ. Κόμπος είπε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ του Κατάρ, Δρ. Μοχάμεντ Μπιν Αλ Κουλαΐφι για μια διεξοδική συζήτηση «που επικεντρώθηκε στην ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας Κύπρου - Κατάρ, στις περιφερειακές εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας, της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα, απελευθέρωσης των ομήρων και της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της Γάζας».

Ο κ. Κόμβος επαίνεσε τις άοκνες προσπάθειες των ΗΠΑ, της Αιγύπτου και του Κατάρ στο θέμα της Γάζας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

Αισιόδοξος για θετική κατάληξη στο θέμα της ΑΤΑ παρά την απόρριψη του προσχεδίου συμφωνίας από τους εργοδότες, δηλώνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE