Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 14χρονος, τον βρήκε ο πατέρας του

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός 14χρονος, τον βρήκε ο πατέρας του

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα του χωριού Πράσινο στον Πύργο, από τον θάνατο ενός 14χρονου αγοριού.

Ο πατέρας βρήκε τον γιο του, χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 14χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας ενώ τον εντόπισε στο κρεβάτι χωρίς τις αισθήσεις του ο πατέρας του.

Οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 14χρονο αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια, αλλά σαφή εικόνα θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στην Πάτρα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE