Νεκρός 25χρονος οδηγός μετά από θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό

Νεκρός 25χρονος οδηγός μετά από θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό

Άλλος ένας νέος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Το ΤhemaOnline, νεκρός είναι μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 3:15 τα ξημερώματα της Παρασκευής 30/10, 25χρονος νεαρός από το Κολλόσι της Λεμεσού.

Το μοιραίο τροχαίο έγινε στην παραλιακή της Λεμεσού όταν 48χρονος οδηγός, φαίνεται να μην σταμάτησε στον φωτεινό σηματοδότη του εναέριου, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 25χρονο. 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό – Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η τροχαία Λεμεσού διερευνά ακόμη τις συνθήκες που έγινε το τροχαίο δυστύχημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE